Massage bij Vitaz-fit

Massage Vitaz-fit

Vitaz-fit is dé plek in Leerdam en in Leidsche Rijn voor een gewoon écht goede massage, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Ontsnap aan de druk van alledag en zorg voor jezelf. Ervaar jij net als 61% van de Nederlanders wel eens stress?


Met een massage van Vitaz – fit kom je in een diepe staat van ontspanning en voel je je na afloop als herboren. Vermoeide spieren of ergens specifiek last van? Herstel en onderhoudt je lichaam met een intensieve en stevige massage waarbij we extra aandacht geven aan jouw focuspunten.

Er is niemand zoals jij!

Je massage is daarom uniek en wordt volledig afgestemd op jouw focuspunten. Bij Vitaz – fit wordt gebruik gemaakt van diverse belangrijke massagetechnieken en deze worden gecombineerd tot de meest effectieve massage voor jou. Want ik weet het zeker, het is juist de mix van deze technieken die zo goed werkt.


Door aandachtig te luisteren probeer ik te voelen wat er nodig is om jou verder te helpen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, balans, herstel, verlichting of een boost. Ben je al om? Boek dan snel dat ‘momentje voor jezelf’ via de knop hieronder.

Herken jij je hierin?

Massage bij Vitaz-fit

Met gewoon een écht goede massage

Massagetechnieken

Vitaz-fit gelooft dat een goede massage bestaat uit een combinatie van meerdere massagetechnieken. Het is mijn overtuiging dat juist de mix van massage technieken ervoor zorgt dat een massage precies voldoet aan je wensen en behoeftes en je een gewoon écht goede massage geeft. Ik geloof niet in één standaard oplossing of behandelingsvorm. Afhankelijk van het doel van de massage wordt op maat gekeken welke behandeling het beste aansluit bij de wensen/ klachten van de client. Door de jarenlange expertise op gebied van massages is Vitaz-fit niet alleen innovatief maar ook duidelijk doelgericht bezig om een ieder te voorzien van maatwerk massages.

Sportmassage is een goede manier om sneller te herstellen van sportactiviteiten of (zwaar) lichamelijk werk. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en diverse ontstekingsfactoren, veroorzaakt door training, verminderen. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op nieuwe blessures

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam. Dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. Een soepele losse huid zegt veel over de gezondheid van het lichaam. Mensen met klachten zoals hoofdpijn en migraine, pijn in de buik, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid, gewrichtsproblemen en slapeloosheid hebben baat bij bindweefselmassage.


“Bindweefselmassage heeft ook positieve effecten op het losmaken van littekens en verklevingen.” Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, alle zones in het lichaam staan in verbinding met de organen, ingewanden en andere lichaamsdelen door middel van bindweefsel. Door deze zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

De Methode van Dorn is een milde therapie, die op zachte wijze manipulatietechnieken uitvoert aan benen, bekken en wervels. Het uitgangspunt is het opheffen van beenlengteverschil.

In tegenstelling tot “kraken” is de Dorntherapie een milde therapie. Met de duimen zet de Dorn-therapeut op een voorzichtige manier de wervels op hun plek terug. Tegelijkertijd wordt het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, wat de doorbloeding verbetert.

Deep tissue massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spanning in spieren en bindweefsel te verminderen. Deep tissue massage is een andere massage dan de gebruikelijke massagevormen. Er wordt geen olie of andere tussenstof gebruikt en de masseur werkt vooral met knokkels, onderarmen en ellebogen. Deze behandeling staat zelden op zichzelf. Vaak wordt de techniek geïntegreerd in een andere behandeling.

Myofasciale behandeling is een methode die gebruik maakt van massagetechnieken op de bovenste weefsel laag. Het behandelt problemen met spieren, pezen, ligamenten, fasci en zenuwen. Hoofdpijn, rugpijn, carpaal tunnelsyndroom, shinsplints, schouderklachten, hiel spoor, knieproblemen en tennis ellenboog zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die snel en voorgoed worden opgelost met deze behandelmethode. “Al deze klachten hebben een ding met elkaar gemeen: ze zijn het resultaat van verkleefde en inactieve spieren.” Evenals de deep tissue massage staat deze behandeling niet op zichzelf maar wordt geïntegreerd in een andere behandeling

Elastische tape kan worden gebruikt bij diverse klachten en blessures. Het stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam, biedt ondersteuning, stabiliteit, pijndemping en vormt geen bewegingsbeperking. De elastische tape kan worden ingezet gedurende het gehele genezingsproces.