Whiplashklachten

Whiplash

Whiplashklachten na een auto-ongeluk komen geregeld voor. Misschien kwam de klap onverwacht en zijn je spieren daar zo van geschrokken dat ze nu nog in de alarmstaat staan. Je lichaam reageert primitief. Jij weet allang al dat de situatie voorbij is, maar je lichaam is verkrampt en klaar voor de volgende aanval. 

 

Dat kan leiden tot continue spanning in je hele lichaam of een deel daarvan. Je kunt je opgejaagd voelen of moeite hebben met ontspannen. De pijn die je ervaart kan wisselend van aard zijn. De ene dag meer dan de andere dag. Of zodra je een bepaalde houding aanneemt of bepaalde bewegingen doet. Je gaat bepaalde activiteiten vermijden of je hebt angst om te bewegen. 

 

Je lichaam is sterk en dit is niet normaal. Het betekent dat je lichaam is blijven hangen in de gebeurtenis. Ik help je graag je pijnklachten te verminderen en om je lichaam weer vertrouwen te geven.

Nieuwste berichten

Hier lees je de nieuwste berichten die door Vitaz-fit zijn geplaatst. 

zo krom als een hoepel

Zo krom als een hoepel

“Schouders naar achteren en omlaag, kin in, borst vooruit, buik in en je knieën van het slot!”. Anders wordt je zo krom als een hoepel. Komt dit je bekend voor?
wat als je een bloem was

Wat als jij een bloem was…

Als een bloem niet groeit, ga je dan zitten rommelen aan de bloem of verbeter je de omgeving waarin de bloem groeit? Hoe doe jij dat eigenlijk met je gezondheid?
lichaam en geest zijn één

Lichaam en geest zijn één!

Lichaam en geest zijn één. Het is jouw taak om de signalen van je lichaam te vertalen naar een persoonlijke boodschap.

Contact

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je altijd even contact opnemen.