Whiplashklachten

Whiplash

Whiplashklachten na een auto-ongeluk komen geregeld voor. Misschien kwam de klap onverwacht en zijn je spieren daar zo van geschrokken dat ze nu nog in de alarmstaat staan. Je lichaam reageert primitief. Jij weet allang al dat de situatie voorbij is, maar je lichaam is verkrampt en klaar voor de volgende aanval. 

 

Dat kan leiden tot continue spanning in je hele lichaam of een deel daarvan. Je kunt je opgejaagd voelen of moeite hebben met ontspannen. De pijn die je ervaart kan wisselend van aard zijn. De ene dag meer dan de andere dag. Of zodra je een bepaalde houding aanneemt of bepaalde bewegingen doet. Je gaat bepaalde activiteiten vermijden of je hebt angst om te bewegen. 

 

Je lichaam is sterk en dit is niet normaal. Het betekent dat je lichaam is blijven hangen in de gebeurtenis. Ik help je graag je pijnklachten te verminderen en om je lichaam weer vertrouwen te geven.

Nieuwste berichten

Hier lees je de nieuwste berichten die door Vitaz-fit zijn geplaatst. 

gevallen

waarom sommige klachten lang duren

Blijf je maar last houden van je schouder, je rug of je nek? Heb je jezelf overbelast met sporten, ben je gevallen of heeft je lichaam op een andere manier een tik gehad?
dry needling

Wat is dry needling

Dry needling is een effectieve methode om triggerpoints te behandelen. Dit zijn kleine verkrampingen in je spier die pijnklachten geven
Whiplashklachten

Whiplash

Whiplashklachten na een auto-ongeluk komen geregeld voor. Ik help je graag je pijnklachten te verminderen en weer te vertrouwen op je lichaam

Contact

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je altijd even contact opnemen.