hoofdpijn

Nee, he… hoofdpijn

Hoofdpijn is een nare klacht. Het belemmert je vaak in je dagelijks leven en in het slechtste geval lig je op bed met de gordijnen dicht. Mensen die hoofdpijn hebben, hebben dat meestal ook terugkerend. Een paar keer per week of per maand is het een onwelkome gast. Als je bij mij komt ga ik de spieren behandelen die hoofdpijn kunnen veroorzaken, maar kijken we ook naar je houding. Hoe zit je, hoe sta je, hoe werk je, hoe slaap je? De invloed van stress op hoofdpijn is behoorlijk, dus ook dat komt ter sprake. Je kunt daar zelf ook eens over nadenken. Wanneer is het ooit begonnen en wat speelde er in die tijd in je leven? Veel mensen ervaren een duidelijke verlichting van hun klachten na de juiste behandeling, dus blijf er niet mee lopen en maak een afspraak

Nieuwste berichten

Hier lees je de nieuwste berichten die door Vitaz-fit zijn geplaatst. 

zo krom als een hoepel

Zo krom als een hoepel

“Schouders naar achteren en omlaag, kin in, borst vooruit, buik in en je knieën van het slot!”. Anders wordt je zo krom als een hoepel. Komt dit je bekend voor?
wat als je een bloem was

Wat als jij een bloem was…

Als een bloem niet groeit, ga je dan zitten rommelen aan de bloem of verbeter je de omgeving waarin de bloem groeit? Hoe doe jij dat eigenlijk met je gezondheid?
lichaam en geest zijn één

Lichaam en geest zijn één!

Lichaam en geest zijn één. Het is jouw taak om de signalen van je lichaam te vertalen naar een persoonlijke boodschap.

Contact

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je altijd even contact opnemen.